Otvoren ormarić za struju na fontani u Čairu, iz Opštine kažu da sledi popravka

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2021, 15:47

Otvoren ormarić za struju na fontani u Čairu, iz Opštine kažu da sledi popravka

Da vire kablovi iz ormarića za struju na fontani u niškom parku "Čair" ukazali su građani preko aplikacije Prijavi problem uz napomenu da ste tu igraju deca kojima su sada kablovi na dohvat ruke. Iz Opštine Medijana ističu da ovo nije prvi put da je taj ormarić odvaljen, kao i da je tu isključena struja i da fontana ne radi, ali i da će nadležni sanirati oštećenje.

Sneg i otvoren ormarić za struju na fontani, zabrinuli su Nišlije pre svega zbog dece. Građani kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da su se danas u parku igrala deca; foto: čitalac

Pretpostavljam da nema struje tu, ali to jednostavno ne sme tako da stoji. Deca su se tu danas grudvala – navodi jedan Nišlija u aplikaciji.

Iz Opštine Medijana potvrđuju da tu nema struje, ali i da su inspektori više puta davali nalog Distribuciji da poprave ormarić, a da ga nakon toga opet neko razvali.

Verovatno se tu skupljaju noću i Opština je popravljala iako nije u našoj nadležnosti. Ta fontana ne radi, nema struje, tu je isključena struja – navode iz Medijane.

Dodaju da će odmah otići na teren, kao i da će ponovo videti sa Distribucijom da to poprave.

O ovom problemu novinari Južnih vesti obavestili su i upitali Elektrodistribuciju Niš, ali od njih još nema odgovora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.