Otvoren konkurs za projekte školaraca kojim bi rešili neki problem u svom kraju

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2020, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za projekte školaraca kojim bi rešili neki problem u svom kraju

Mladi od 13 do 19 godina koji imaju ideju kako bi mogli da reše neki od problema u svom kraju, mogu se prijaviti na konkurs neprofitne organizacije "Razlivalište". Nakon trodnevnog programa, biraće se 5 najboljih rešenja, a nagrada ima i novčani deo. Prijave su otvorene do 20. marta.

Konkurs je otvoren za sve mlade koji žele da doprinesu pozitivnim promenama u svom okruženju, kažu organizatori, a mogu se prijaviti učenici iz Niša, Aleksinca, Doljevca, Merošine, Ražnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Gadžinog Hana i Svrljiga.

Najboljih 10 prijava biće pozvano da učestvuje na trodnevnom programu radionica u Nišu, od 10. do 12. aprila, gde će svaki tim dobiti svog mentora s kojim će raditi na rešenju prijavljenog problema. Poslednjeg dana radionica žiri će odabrati najboljih 5 rešenja, koja dobijaju nagrade - mentorsku podršku i do 2.000 evra da sprovedu svoje rešenje u delo - kažu organizatori.

Konkurs se radi u okviru zajedničkog regionalnog programa "Dijalog za budućnost", a u saradnji sa UNICEF-om.

Više informacija možete naći ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Otvoren UPSHIFT konkurs za mlade

Izvor: Megafon.co, 19.Feb.2020

Organizacija Razlivalište, koja se bavi razvojem socijalnog preduzetništva među mladima, u saradnji sa UNICEF Srbija radi na projektu UPSHIFT. Namenjen je mladima uzrasta 13-19 godina.. Konkurs u okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost” otvoren je za sve mlade koji žele...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.