Otvoren konkurs za Medijana Balkanrock festival 2016.

Izvor: NiskeVesti.rs, 10.Avg.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za Medijana Balkanrock festival 2016.

U cilju promovisanja rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova, Gradska opština Medijana i Udruženje građana Balkanrock raspisali su konkurs za učešće neafirmisanih autorskih bendova na sedmom Medijana Balkanrock festivalu koji će se održati krajem septembra u amfiteatru na Keju.

Pravo učešća imaju svi demo bendovi sa niškog područja koji nemaju zvanična izdanja (tu ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama). Bendovi moraju imati minimum >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << jednu autorsku pesmu snimljenu, a od njih se očekuje isključivo autorski repertoar u trajanju od 15 minuta, koji će izvesti u amfiteatru na Keju.
Zainteresovani bendovi trebalo bi da pošalju tri autorska snimka (kvalitet nije bitan), tekstove tih pesama, kao i kraću biografiju, uz obavezan kontakt telefon predstavnika grupe, na adresu: medijana@balkanrock.com
Prva tri plasirana benda po oceni stručnog žirija i publike dobiće snimanje po tri numere u profesionalnom muzičkom studiju kao i jedan broj diskova u njihovom vlasništvu. Bendovi koje žiri odabere da se takmiče na Festivalu, potpisuju ugovor o saradnji sa Gradskom opštinom Medijana.
Konkurs je otvoren do 05. septembra 2016. godine.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.