Otvara se prva Mi Store prodavnica u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021, 10:18

Otvara se prva "Mi Store" prodavnica u Nišu

Nakon 5 otvorenih "Mi Store" prodajnih objekata u Beogradu i Novom Sadu, na red dolazi i otvaranje prve "Mi Store" prodavnice u Nišu! Ovo je 6. po redu "Mi Store" prodavnica koju Xiaomi uz partnerstvo sa lokalnim distributerom, kompanijom PC Centar, otvara u Srbiji.

Nova "Mi Store" prodavnica će biti spremna za posetioce od četvrtka, 22. aprila, u ekskluzivnom prostoru najnovijeg tržnog centra Delta Planet u Nišu. Otvaranje je zakazano za 13 časova. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Kako bi se na pravi način obeležio "Mi Store" dolazak u novi grad, pripremili smo specijalne pogodnosti za sve fanove. Posetioci će imati priliku da, na dan otvaranja, kupe sjajne uređaje po posebnim cenama. Neki od sniženih uređaja će biti pametni telefoni i satovi, električni trotinet i sve popularniji prečišćivači vazduha. Pametni telefoni će biti dostupni po cenama već od 9.999 dinara, a Mi Prečišćivač vazduha 3C će biti na sniženju od približno 40%! Pored specijalnih sniženja, spremili smo i zabavne aktivnosti, popust od 10% na celokupan asortiman, kao i poklone za posetioce.

Posetioci će imati priliku da se bliže upoznaju sa čitavim Xiaomi asortimanom proizvoda, koji sadrži mnogo više od samo pametnih telefona - možete opremiti svoju kuhinju Mi Pametnim ketlerom, svoju dnevnu sobu Mi Smart televizorom, ili olakšati sebi kućne poslove uz Mi Robot usisivač.

"Mi Store" tim će na ulazu u radnju deliti maske i dezinfekciona sredstva, a broj ljudi u radnji će biti ograničen, kako bi sve epidemiološke mere bile ispoštovane.

Xiaomi je svetski proizvođač inovativnih pametnih uređaja sa sedištem u Kini. Prvi mobilni telefon pušten je u prodaju 2011. godine, a već polovinom 2018. kompanija se našla na četvrtom mestu po proizvodnji pametnih uređaja na svetu.

Pozivamo sve da zajedno sa nama posetite novi "Mi Store" prodajni objekat!

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.