Otvara se Pet centar u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se Pet centar u Nišu

U subotu, 23. novembra očekuje nas otvaranje prve Pet centar prodavnice u Nišu koja će se nalaziti na Bulevaru Medijana. Ovo će ujedno biti najveća prodavnica za kućne ljubimce u južnom delu Srbije. Pet centar Niš će se prostirati na 500 m2 prodajnog prostora.

Otvaranje Pet centra u Nišu; foto: Pet centar Niš

Pet centar Niš nudi kompletan asortiman hrane i opreme za kućne ljubimce, po najpovoljnijim cenama na tržištu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << U okviru prodavnice biće dostupna i veterinarska apoteka, koja pruža mogućnost besplatnog savetovanja sa veterinarima u vezi ishrane i nege ljubimaca.

Deo prostora u radnji specijalno će biti namenjen akvaristici, sa akvarijumima i akvarijumskim ribicama, kao i svom potrebnom opremom za akvariste.

foto: Pet centar Niš

U Pet centru Niš biće dostupne i male životinje, tj. sitni glodari.

Povodom otvaranja, tokom vikenda Pet centar će obradovati sve kupce popustom od 10 % na čitav asortiman. Uz ovaj popust očekuju vaš još drugi dodatni popusti iznenađenja. Pripremljeni su i pokloni za sve ljubimce.

Pet centar je vodeća specijalizovana maloprodaja za kućne ljubimce u regionu, a u Srbiji je prisutan više od 10 godina, s prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Čačku. Radnja u Nišu je njihov sedmi objekat.

U Pet centar ljubimci su dobrodošli zato posetite prodavnicu zajedno!

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.