Otkazana predstava Let iznad kukavičjeg gnezda u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2022, 12:59

Otkazana predstava "Let iznad kukavičjeg gnezda" u Nišu

Zbog bolesti glavnog glumca predstava Beogradskog dramskog pozorišta "Let iznad kukavičjeg gnezda", koja je trebalo da se odigra 2. oktobra u niškom Narodnom pozorištu, otkazana je.

Kako navode, oni koji su kupili karte mogu da ih vrate na blagajnu pozorišta uz povraćaj novca.

Radno vreme blagajne je od ponedeljka do petka od 10 do 20 sati.

Inače, ovaj komad je crnohumorna satira o pojedincu u reperesivnom sistemu, mentalnim institucijama i slobodi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << duha. Drama je napisana 1962. godine, a prvo izvođenje bilo je 1963. na Brodveju s Kirkom Daglasom u glavnoj ulozi.

Predstavu je režirao Žanko Tomić, a uloge tumače Dragan Bjelogrlić, Slobodan Boda Ninković, Milan Čučilović, Daniel Sič, Milutin Mima Karadžić i drugi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zbog bolesti glumca otkazano gostovanje predstave „Let iznad kukavičjeg gnezda“ u Nišu

Izvor: Danas, 27.Sep.2022

Gostovanje Beogradskog dramskog pozorišta sa predstavom "Let iznad kukavičjeg gnezda" zakazano za 2. oktobar u Nišu otkazano je zbog bolesti glavnog glumca.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.