Oštećen automobil N1 u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2020, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštećen automobil N1 u Nišu

Službeni automobil televizije N1 oštećen je noćas u Nišu, a slučaj je prijavljen policiji. Dopisnik N1 iz Niša Milan Stojanović ukazuje da je auto sa logom N1 oštećen posle emitovanja dokumentarnog filma Vladavac o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Film je oštro kritikovao sam Vučić, koji se neposredno posle emitovanja filma pojavio na drugoj televiziji i zajedno sa voditeljem kritikovao sadržaj emitovan na N1.

Ipak, film izgleda nije uznemirio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << samo Vučića, već i nekog “slobodnog strelca” u Nišu, u ovom slučaju “slobodnog grebača” tuđeg auta.

Snimatelj N1 televizije Boban Rajković kaže da je džip parkirao još u petak kod hale Čair u ulici Devete brigade. Iako je ovog vikenda u Čairu bio košarkaški Kup Koraća, Rajković kaže da je džip postao meta tek u ponedeljak uveče.Šteta na autu; Foto: N1

Prolazio sam tu preko vikenda i nije bilo oštećenja. Jutros sam primetio nešto sumnjivo i video da je izgreban svuda. Džip ima obeležje, poruka je jasna - kaže Rajković.

A kakva je to poruka objašnjava dopisnik N1 Milan Stojanović, onaj koji se svakodnevno vozi u tim kolima sa Rajkovićem. On ovaj atak na auto stavlja u vremenski kontekst - sinoć je na N1 emitovan film koji je analizirao radikalsko-naprednjačku karijeru Aleksandra Vučića.

Do sad nije bilo problema, a sinoć je auto išaran i izgreban. Ovo je negativna poruka televiziji N1 zbog našeg izveštavanja i uređivačke politike. Ali, ima veze i sa tim što se ljudi ponašaju u skladu s tim šta Vučić govori, a on često stavlja metu na N1 - navodi Stojanović.

U policiji kažu da su prijavu primili jutros, izašli na mesto događaja, a da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.Sav izgreban; Foto: N1

Po njihovom nalogu policija preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja - rekli su u policiji.

Inače, film “Vladalac” ima i drugi deo, a emitovaće se večeras.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.