Izvor: RTV 5, 21.Sep.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavka Igora Novakovića (video)

Iako od izbora pomoćnika gradonačelnika, nije prošlo ni dva meseca, predsednik GO SPS-a, Igor Novaković, dao je ostavku na tu funkciju. Tvrdi da su razlozi moralne i etičke prirode.
Ko će da popuni prazno mesto u savetodavnom telu gradonačelnika Niša, za sada se ne zna, jer prema rečima Novakovića, to mesto ne spada u koalicionu podelu kolača.
Međutim, podsećamo, gradonačelnik Perišić, je u izjavi za Televiziju 5, od pre mesec dana, tvrdio drugačije.
Igoru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << Novakoviću sada ostaje funkcija odbornika, i posao redovnog profesora. A na pitanje da li će biti direktor “Jugoistoka”, kao što se u javnosti priča, odgovara da ne želi da diskutuje o kuloarskim pričama.
Plata pomoćnika gradonačelnika, prema rečima Igora Novakovića, iznosi oko 100 hiljada dinara. Ističe, da će platu koja mu sleduje, dati u humanitarne svrhe, i platiti nekom bračnom paru, pokušaj vantelesne oplodnje.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.