Osavremenjeno “Sumnjivo lice“ u prikupljanju novca za Dečiju internu kliniku

Izvor: RadioCity.rs, 04.Maj.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osavremenjeno “Sumnjivo lice“ u prikupljanju novca za Dečiju internu kliniku

Mlade Nišlije okupljene oko JCI organizacije u saradnji sa niškim Narodnim pozorištem četvrti put organizuju veliki humanitarni projekat “Daske humanosti“. Cilj ovog humanitarnog događaja je unapređenje uslova za lečenje dece u Nišu, kao i promocija umetnosti.

„Boravak dece na Dečijoj internoj klinici je već stresno iskustvo, svakako. Daske humanosti 2017. organizujemo sa ciljem da se od novca prikupljenog prodajom karata, kupi i donira oprema potrebna za lečenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << dece na ovoj klinici u Nišu. Ovako ćemo makar dopriniti da kvalitet rada lekara bude bolji i nadam se da će aparati koji budu nabavljeni njima stvarno služiti“, rekao je za City radio Stevan Đorđević ispred organizacije JCI Niš.
Na ovogodišnjim “Daskama humanosti“ premijerno će biti odigrana predstava Sumnjivo lice u režiji Vojislava Arsića. Svi zainteresovani moći će da pogledaju ovaj inovativni, hrabri i nesvakidašnji komad koji govori o savremenim situacijama u državi.
„U pitanju je koprodukcija Reflektor teatra, Nušićijade i Mikser House-a. Jedan potpuno drugačiji Nušić. Ovo Sumnjivo lice je transportovano u savremeno doba, i dotiče se tema koje nas danas more. Bez ograničenja u dobi je i biće interesantan svim generacijama“, dodaje Stevan.

Sumnjivo lice u okviru projekta “Daske humanosti“ igra se u utorak, 9. maja u Narodnom pozorištu Niš od 20 sati, a karte po ceni od 500 dinara prodaju se u prostorijama agencije “Clock travel”.
Podsetimo, prošle godine u okviru projekta “Daske humanosti“ odigrana je predstava "Kod opšteg mesta levo", a od prikupljenih sredstava kupljene su nove roletne za niško porodilište.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.