Organizovano poetsko-muzičko veče „Pesme u boji“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 13.Sep.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizovano poetsko-muzičko veče „Pesme u boji“ (VIDEO)

U saradnji sa Niškim pesničkim krugom, ikonopisački atelje “Milica“ organizovao je poetsko–muzičko veče pod nazivom „Pesme u boji“. Tematski je veče bilo posvećeno ljubavi, a povod za okupljanje – srebrna svadba Milice i Milana Vučića- vlasnika ateljea.
Veče ljubavne poezije u ikonopisačkom ateljeu „Milica“ počelo je čitanjem bračnih prava i dužnosti. Matičar, Miloje Zečević –Zeka, koji je Vučiće i pre 25 godina venčao, po drugi put je Milici >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i Milanu uručio venčani list i poželeo sreću i u sledećih 25 godina .
Niški pesnički krug je čest gost u ovom ateljeu. Bračnom paru su svoje najlepše zelje uputili kroz stihove ljubavnih pesama. Svoje pesme čitale su , izmedju ostalih , Branka Popović iz Vićence u Italiji, Ljiljana Vučković iz Leskovca , Slavka Vojinović i Minja Ilijeva.
Uz ljubav i stihove, naravno, ide i muzika. Pevačka družina iz Brusa sa pesmom „Đelem , đelem“ i naravno, prvi sin Janko Vučić koji je u čast rodtelja svirao na klaviru.
Šta je ljubav, zavisi od toga kakav je vaš status. Ako ste sigurni u ljubavi, onda vam je ona potrebna poput vazduha. Ako je trenutno nemate, ona je opsesija na granici bola. Ali bez obzira na sve ljubav je pokretač velikih priča.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.