Opljačkali menjačnicu i pobegli “stojadinom”

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkali menjačnicu i pobegli “stojadinom”

Dvojica muškaraca, sa čarapama na glavama, upali u oko 11 sati u menjačnicu u niškom naselju Novo Selo i uz pretnju plastičnim pištoljem ukrali devize u vrednosti od 710 hiljada dinara..

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNO: Opljačkali menjačnicu i pobegli stojadinom!

Izvor: Kurir, 07.Maj.2014

Dvojica muškaraca, sa čarapama na glavama, upali su u menjačnicu iz koje su ukrali 3.000 evra..NIŠ - Dvojica muškaraca, sa čarapama na glavama, upali u oko 11 sati u menjačnicu u niškom naselju Novo Selo i uz pretnju pištoljem ukrali oko 3.000 evra...Nakon što su od radnice menjačnice “Groš...

Nastavak na Kurir...

Pljačaši pokušali da pobegnu "stojadinom"

Izvor: Mondo, 07.Maj.2014

Dvojica muškaraca, sa čarapama na glavama, upali u oko 11 sati u menjačnicu u niškom naselju Novo Selo i uz pretnju..

Nastavak na Mondo...

Opljačkali mjenjačnicu uz prijetnju plastičnim pištoljem

Izvor: Cafe.ba, 07.Maj.2014

Dvojica muškaraca sa čarapama na glavama opljačkali su danas mjenjačnicu u niškom naselju Novo Selo uz prijetnju plastičnim pištoljem, ali su ubrzo nakon pljačke pronađeni i uhapšeni.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.