Opet požar u Episkopskoj u Nišu u istoj zgradi kao pre dva i po meseca

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2024, 00:38

Opet požar u Episkopskoj u Nišu u istoj zgradi kao pre dva i po meseca

Ponovo je izbio požar u zgradi Stare žandarmerije u Episkopskoj ulici u Nišu pre ponoći, a prema prvim informacijama sa terena nema povređenih. Ulica je blokirana i bez struje.
Kao i pre dva i po meseca, u istoj zgradi i u istom stanu izbio je požar. Vatra je zahvatila stan na vrhu zgrade, a dim se širi ovom ulicom na Paliluli.
Ulica je blokirana policijskim automobilima, a na terenu su i dva vatrogasna vozila i ekipa Hitne pomoći.Opet izbio požar; Foto: Milan Zirojević
Najveći deo ulice je bez struje, a došlo je i do prekida u okolnim zgradama.
Ti ljudi ne mogu sami da se staraju o sebi i trebalo bi institucije da reaguju - kažu neki od okupljenih komšija.
Prema nezvaničnim...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ugašen požar u Episkopskoj u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2024

Požar koji je izbio sinoć pre ponoći u zgradi Stare žandarmerije, ugašen je. Nije bilo povređenih, a jutros su na terenu još preventivno bile vatrogasne ekipe...Saobraćaj se odvija normalno, a u pozadini zgrade ima tragova požara i raznih stvari koje su gorele i izbačene iz stana sa vrha zgrade.Ugašeno;...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.