On da kuva ručak, a ja da idem na aerobik -  besplatni treninzi za žene u selu kraj Niša

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2023, 12:55

"On da kuva ručak, a ja da idem na aerobik" - besplatni treninzi za žene u selu kraj Niša

Meštani Donje Trnave kod Niša seosku prostoriju su pretvorili u aerobik studio i angažovali profesionalnog trenera pa će sada meštanke svoje slobodno vreme moći da iskoriste za trening. Kako kažu, interesovanje je veliko pa su organizovali upis u petak, 15. decembra, u 19 sati, tada će biti održan i prvi čas, a treninzi će biti besplatni.

“On da sprema ručak, a ja da odem na aerobik”; foto: "Super Trnavci" Treninge će voditi Nevena Ignjatović i biće više termina >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tokom nedelje kako bi meštanke pronašle onaj koji im odgovara. Kako kažu Trnavci, na ideju su došli jer su meštanke želele da svoje slobodno vreme provedu aktivno.

Ova aktivnost je nastala na inicijativu komšinice koja je sloganom “On da sprema ručak, a ja da odem na aerobik” osvojila sve simpatnije meštana. Seosku prostoriju smo sredili i pretvorili u aerobik studio, angažovali smo profesionalnu trenericu tako da svim zainteresovanim komšinicama iz Trnave, ali i svih okolnih sela, ostaje samo da pokažu dobru volju i dođu na razgibavanje - kažu meštani Donje Trnave.

Prijavljivanje je moguće i putem profila Super Trnavci ili na broj 0644919078.

"Super Trnavci" su do sada obnovili prostorije lokalnog fudbalskog kluba, pokrenuli prvi seoski časopis koji uređuju meštani, organizovali su "Veče Trnavaca" gde su dodelili nagrade najistaknutijim aktivistima "NajTrnavac" i "NajTrnavka".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.