Omladina niškog NPS-a: Tema zanemarivanja studenata i domova ponovo pokrenuta

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2024, 14:02

Omladina niškog NPS-a: Tema zanemarivanja studenata i domova ponovo pokrenuta

Omladina Narodnog pokreta Srbije u Nišu pozvala je vlast da iznesu podatke koliko koštaju i u kojoj meri su premašeni troškovi izgradnje Studentskog doma kod tehničkih fakulteta. Kako kažu, pošto se “nova avantura” izbora bliži, tema zanemarivanja studenata i domova je ponovo pokrenuta.

Kamen temeljac za novi Studenti dom položen je krajem 2009. godine, izgradnja je nekoliko puta odlagana, završetak radova više puta obećavan, a poslednji put premijerka Ana Brnabić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je tražila malo vremena da odluče kako će to uraditi.

Da studenti ponovo slušaju obećanja o završetku izgradnje studentskog paviljona zbog lokalnih izbora smatraju iz Omladine Narodnog pokreta Srbije. Oni podsećaju da je čak i gradilišna tabla uklonjena.

Kako nam se “nova avantura” izbora bliži, tema zanemarivanja studenata i domova je ponovo pokrenuta. Pozivamo vlast da iznesu podatke koliko koštaju i u kojoj meri su premašeni troškovi izgradnje ovog objekta, da li postoji projekat u gradu kome možemo da se nadamo finalizaciji, a ne samo promociji u toku izborne kampanje i iracionalnoj potrošnji gradskog budžeta - navode.

Podsećaju na još jedno decenijsko obećanje koje se tiče studenata, a to je izgradnja stanova za mlade talente koji su, takođe, nezavršeni.

I o toj zgradi je premijerka nedavno govorila u Nišu, ali ništa konkretno - "naći će načina da i to završe".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.