Okrugli sto o izmenama i dopunama Nacrta zakona o mladima (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 02.Jun.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okrugli sto o izmenama i dopunama Nacrta zakona o mladima (VIDEO)

Pomoćnik ministra za omladinu i sport, Snežana Klašnja, danas je posetila Niš kako bi razgovarala sa predsednikom Skupštine prof. dr Miletom Ilićem i članovima Saveta za mlade. Tema ovog okrulog stola bila je izmena i dopuna Nacrta zakona o mladima.

Skupština grada Niša ima veći broj mladih poslanika u odnosu na prethodne dve godine. Povećanje broja mladih u svim strukturama odlučivanja u državi jedna je od bitnijih stvari na kojima se treba raditi u narednom periodu, smatraju u Skupštini grada.
Pre početka okruglog stola, Savet za mlade održao je vandrednu sednicu, kako bi se detaljno dogovorili oko predloga Nacrta zakona o mladima.
Pomoćnik ministra za kulturu Snežana Klašnja, kaže da je izuzetno zadovoljna predlozima koje je čula na okruglom stolu. Ovo je jedan od okruglih stolova koji će se organizovati širom Srbije, a po njihovom okončanju Ministarstvo omladine i sporta će analizirati sve primedbe i predloge učesnika i sačiniti izveštaj o komentarima na postojećiu tekst Zakona o mladima.
 
 
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.