Ograđen i deo Bulevara Zorana Đinđića u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2023, 20:07

Ograđen i deo Bulevara Zorana Đinđića u Nišu

Ograđenim niškim bulevarima pridružio se i Bulevar dr Zorana Đinđića, kako su i planirali iz Parking servisa i pripremali teren za to pre mesec dana, a zasad je ograda postavljena u delu od Instituta za javno zdravlje do raskrsnice sa Zetskom ulicom.

I Bulevar Zorana Đinđića "u zatvoru" zbog bezbednosti pešaka; foto: Jelena Mišić Ne prestaje "ograđivanje" bulevara u Nišu zaštitnim, ili kako su ih iz Parking servisa opisali - "dekorativnim" ogradama. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Završeno je postavljanje ograde i zelenila uz njih u delu Bulevara Zorana Đinđića, za koju se pripremao teren pre mesec dana. Izgleda kao da će ograde biti postavljene i ka Voždovoj ulici, ali za sada nije poznato koliko će ovaj deo Niša biti "zaštićen". I Bulevar Zorana Đinđića "u zatvoru" zbog bezbednosti pešaka; foto: Jelena Mišić

Podsetimo, ograde na niškim Bulevarima od početka su podelile građane - deo njih smatra da će pešaci tako biti bezbedniji, jer neće moći da pretrčavaju ulice, dok drugi komentarišu da je time Niš kao u "zatvoru" i da to ruži grad. Do sada su postavljene na više lokacija na Bulevaru Nemanjića i Vizantijskom bulevaru, a građane to košta oko 450.000 evra.

I Bulevar Zorana Đinđića "u zatvoru" zbog bezbednosti pešaka; foto: Jelena Mišić

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.