Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo 93-godišnjaka iz Donjeg Dušnika

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2020, 18:14

Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo 93-godišnjaka iz Donjeg Dušnika

Protiv 22-godišnjaka iz Donjeg Dušnika kod Gadžinog Hana, za koga se sumnja da je ubio 93-godišnjaka iz istog mesta, pokrenuta je istraga i on će biti u pritvoru do 30 dana, kažu iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Okrivljenom M. J. je Viši sud u Nišu odredio pritvor kako bi se sprečilo da utiče na svedoke koje je tokom istrage potrebno ispitati, ali i zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo, kažu iz Tužilaštva.

Pritvor je određen >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i zbog visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret, čije je izvršenje dovelo do uznemirenja javnosti - dodaju.

Podsetimo, M. J. je uhapšen zbog sumnje da je ubio 93-godišnjaka nakon što je pronađeno njegovo beživotno telo u selu Donji Dušnik.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.