Odloženi koncert Partibrejkersa 30. septembra u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Sep.2022, 15:51

Odloženi koncert Partibrejkersa 30. septembra u Nišu

Nakon što je građane prošlog petka pred početak koncerta Partibrejkersa dočekalo pisano obaveštenje da je on u dvorištu niške Banovine otkazan, organizatori su saopštili da je novi termin 30. septembar od 21 sat.

Koncert je, kako navaode, otkazan zbog bolesti pevača Zorana Kostića Caneta, koji nije bio u stanju da 23. septembra nastupi u Nišu.

Organizatori ističu da će sve kupljene karte važiti i za novi termin koncerta, dok će oni kojima novi datum >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ne odgovara novac moći da povrate od 26. septembra uz instrukcije preko mejla [email protected]

U međuvremenu, od utorka, 27.septembra biće puštene u pretprodaju ulaznice sa novim datumom po ceni od 1.500 dinara. Na dan koncerta, u petak, 30.septembra cena ulaznice iznosiće 1.800 dinara - stoji u saopštenju.

Tim koncertom rok sastav obeležiće 40 godina postojanja i završiti letnju turneju.

Podsetimo, organizatori o otkazivanju koncerta nisu obavestili publiku, pa je mnoge od njih na ulazu dočekalo pisano obaveštenje i zatvorene kapije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.