Odlažu se sve predstave u Narodnom pozorištu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2023, 16:01

Odlažu se sve predstave u Narodnom pozorištu u Nišu

Nakon trodnevne žalosti, a u znak poštovanja prema stradalima u tragedijama u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, Narodno pozorište Niš otkazuje sve predstave i aktivnosti do 15. maja. Premijera predstave Seme, komada kojim će Miroljub Riki Nedović obeležiti 40 godina rada, biće 16. maja.

Posle jednog pomeranja premijere komada Seme zbog trodnevne žalosti, predstava čiji je tekst napisao Riki Nedović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji i režira, imaće premijeru 16. maja. Pretpremijera je dan ranije, a prva repriza 17. maja.

Sva izvođenja počinju u 20 časova. Kupljene karte za premijeru 5. maja važe za 16. maj, za pretpremijeru 4. maja važe za 15. maj, a za prvu reprizu 9. maja i za izvođenje 10. maja, važe za 17. maj - kažu u Pozorištu.

Gostovanje predstave Mire Furlan Dok nas smrt ne razdvoji, u režiji Predraga Mikija Manojlovića, odloženo je za 4. jun u 21 sat.

Komad Votka i šampanjac koji je trebalo da bude izveden 19. maja, odložen je za 31. maj u 20 sati.

Za sve ostale otkazane predstave koje nemaju nov termin, ali i za predstave Seme, Dok nas smrt ne razdvoji i Votka i šampanjac, moguće je izvršiti i povraćaj novca. Kupljene karte mogu se i vratiti na blagajni Narodnog pozorišta Niš radnim danom od 10 do 20 sati, uz sačuvan fiskalni račun - dodaju iz teatra.

Repertoar za maj možete videti ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Narodno pozorište otkazuje aktivnosti i predstave do 15.maja

Izvor: JUGpress.com, 09.Maj.2023, 10:00

NIŠ..Nakon trodnevnog perioda žalosti, Narodno pozorište Niš donelo je odluku da otkaže sve predstave i aktivnosti do 15. maja, u znak poštovanja prema stradalima u tragedijama u Osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, vado se u saopštenju...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.