Odbojkaši Niša superligašku sezonu počeli pobedom

Izvor: NTV.rs, 24.Okt.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Niša superligašku sezonu počeli pobedom

Odbojkaši klub Niš upisao je pobedu u prvom kolu Viner šediše lige nad ekipom Inđije sa 3:2, po setovima je bilo 19:25, 17:25, 25:15,26:24, 16:14. Niški tim nastavio je tamo gde je stao prošle sezone i pobedom otvorio nastup u superligi, prvi posle 37 godina. Domaći tim se bolje snašao u prva dva seta i poveo sa 2:0. Buđenje izabranika Saše Stefanovića usledilo je u trećem setu koji su ubedljivo rešili u svoju korist. Veća neizvesnost viđena je u četvrtom setu, ali su Nišlije >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << uspele da izjednače i na kraju slave u taj-brejku.
U preostalim mečevima koji su odigrani u petak slavili su domaćini Vojvodina NS seme je savladala Partizan sa 3:0, istim rezultatom poražena je i Crvena zvezda na gostovanju u Ljigu od Spartaja.
Premijeru pred svojom publikom Niš će imati sledeće nedelje kada će u okviru drugog kola Superlige dočetaki Novi Pazar.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.