Odbojkaši Niša protiv Jedinstva u osmini finala Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 31.Avg.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Niša protiv Jedinstva u osmini finala Kupa

U osmini finala 54. Kupa Srbije odbojkaši Niša, koji se takmiče u Prvoj ligi, igraće protiv superligaša Jedinstva iz Stare Pazove, odlučeno je na žrebu u Novom Beogradu. Utakmice će biti igrane početkom oktobra.

Odbojkaši Niša, koji su prošle sezone ispali iz elitnog ranga, a ove će nastupiti u Prvoj ligi, igraće protiv ekipe sa kojom su prethodne dve sezone snagu odmeravali u eliti.

Nišlije i ekipa iz Stare Pazove su odigrali četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meča u Superligi prethodne dve sezone i svaka ekipa je na svom terenu slavila.

Ostale parove čine Crvena zvezda - VA 014 Valjevo, Spartak Subotica - Ribnica Kraljevo, Spartak Ljig - pobednik Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga, Vojvodina Novi Sad - pobednik Odbojkaškog saveza Vojvodine, Mladi radnik Požarevac - pobednik meča između predstavnika Raško-Rasinskog okruga i Odbojkaškog saveza Kosova i Metohije, Radnički Kragujevac - pobednik Odbojkaškog saveza Beograda i Novi Pazar - Partizan.

Utakmice su na programu 9. i 10. oktobra.

U osmini finala Kupa Srbije igra se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.