Od sutra prodaja karata za meč Radničkog i Flore

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra prodaja karata za meč Radničkog i Flore

Revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kome će se nadmetati Radnički i estonski tim Flora, igraće se u četvrtak, 18. jula na “Čairu”. Ulaznice će moći da se nabave od ponedeljka, 15. jula do dana odigravanja utakmice, kažu u niškom klubu, na biletarnici hale “Čair”.

Karte su skuplje od onih za superligaške mečeve, ali je cena ista kao za prošlogodišnji “evropski” meč Radničkog - 400 dinara za sever, 600 dinara za istok >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i zapad, dok oni koji žele u ložu moraju da izdvoje 2.000 dinara. Južna tribina će, zbog kazne UEFA, biti zatvorena.

Karte se mogu kupiti na biletarnici hale “Čair” svakog dana od 10 do 18 sati, a na dan odigravanja utakmice do 20:45, za kada je zakazan početak okršaja.

Podsetimo, niški sastav u prvom duelu nije nimalo ličio na tim koji je prošle sezone postao vicešampion Srbije. U bitno izmenjenom sastavu i sa novim stručnim štabom Radnički je u Talinu izgubio sa 2:0, pa će za prolaz i duel sa Ajntrahtom morati da nadoknadi ovaj zaostatak na “Čairu”.

Trener Simo Krunić rekao je nakon meča da ih je sramota poraza, te da će u revanšu ići na sve ili ništa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.