Od srede zabranjeno parkiranje oko Čaira zbog Kupa Koraća

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2024, 14:45

Od srede zabranjeno parkiranje oko "Čaira" zbog Kupa Koraća

Zbog održavanja Kupa Radivoja Koraća od srede, 14. februara do subote, 17. februara, biće izmenjen režim saobraćaja i zabranjeno parkiranje oko Sportskog centra "Čair" u Nišu. U petak i subotu će parkiranje biti zabranjeno i u Ulici 9. brigade i na parkingu pored stadiona.

Kako saopštavaju iz Parking servisa, od 7 sati u sredu do ponoći u subotu neće biti moguće da građani parkiraju oko "Čaira".

Od petak, 16. februara u 7 sati do subote, 17. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u ponoć, biće zabranjeno parkiranje i u Ulici 9. brigade, na potezu od raskrsnice sa Bulevarom dr Zorana Đinđića do raskrsnice sa ulicom Vojvode Mišića, kao i na posebnom parkiralištu pored stadiona.

Tokom trajanja privremene izmene režima saobraćaja, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje: vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima sa oznakama takmičenja, vozilima hitnih intervenicija, vozilima stanara i vozilima za snabdevanje koja imaju jedini prilaz iz ove ulice - saopštavaju iz Parking servisa.

Podsetimo, Kup Radivoja Koraća će po 19. put biti održan u Nišu od 14. do 17. februara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zabranjeno parkiranje oko Čaira zbog Kupa Koraća

Izvor: B92, 12.Feb.2024

Zbog održavanja finalnog turnira "Mozzart Kup Radivoj Korać 2024" u košarci i Mini kupa za pionire, 14. februara u periodu od 7 časova, do 24 časa 17. februara, biće izmenjen režim saobraćaja i zabranjeno parkiranje oko SC "Čair".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.