Od novembra do marta bez letova iz Niša za Švedsku

Izvor: JužneVesti.com, 05.Sep.2023, 15:55

Od novembra do marta bez letova iz Niša za Švedsku

Karte za poslednji let za Stokholm sa niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” putnici mogu da kupe za 5. novembar, nakon čega do 15. marta nema karata na sajtu Ryanair-a. Tokom marta, prema podacima sa sajta avio-kompanije, biće pet polazaka, a iz Ryanair-a ne odgovaraju Južnim vestima da li će linija biti ukinuta ili je samo u pitanju zimska pauza. Ako dođe do ukidanja ove linije, Niš ostaje bez letova za Švedsku.

Na zvaničnom sajtu kompanije Ryanair >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << putnici mogu da kupe karte za Stokholm 3. i 5. novembra, nakon čega sledi pauza od četiri meseca kada neće biti letova za Švedsku sa niškog aerodroma. Prvi sledeći datum za koji putnici mogu da kupe kartu je 15. mart 2024. godine, a istog meseca sa niškog Aerodroma avion za Stokholm poleteće 17, 22, 24 i 29. Nakon toga na sajtu kompanije nema odlazaka za glavni grad Švedske.

Iz kompanije Ryanair ne odgovaraju na pitanja Južnih vesti da li će linija sa niškog Aerodroma "Konstantin Veliki" do Stockholm “Arlanda” biti ukinuta pa se ne zna da li je samo broj odlazaka smanjen ili ih ubuduće uopšte neće biti.

Ukoliko linija bude ukinuta, Niš ostaje bez letova za Švedsku jer je nedavno kompanija Wizz Air saopštila da od novembra ukida let od Niša do Malmea.

Podsetimo, početkom godine stručnjaci su upozoravali da je moguće masovno ukidanje jeftinih letova sa niškog Aerodorma. Poslednja informacija o izmenama letova stigle su iz kompanije Wizz Air, koja će do 27. oktobra putinike sa niškog Aerodroma voziti do Kelna, umesto do Dortmunda, a od 31. oktobra saobraćaj do Dortmunda se vraća, dok se do Kelna ukida.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.