Izvor: RTV 5, 03.Sep.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljeni radovi u dve prometne niške ulice (video)

Nakon mnogobrojnih žalbi građana u proteklih nekoliko meseci, na radove u ulici Ivana Milutinovića, čija je rekonstrukcija počela oktobra prošle godine, pa tapkala u mestu neko vreme, mašine su ponovo tu. Sada u Direkciji za izgradnju grada tvrde da mašine ostaju dok cela ulica ne bude završena Kašnjenje radova pripisuju nekim drugim razlozima.
Na nastavak radova čekaju i žitelji Zelengorske ulice u centru grada - tu asfalt čeka na toplovodni system. ViŠe sreće imaju stanovnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << Gornjematejevačke ulice u Panteleju.
I dok neki kume i mole da se mašine vrate i završe raskopane ulice, ima i delova grada gde su mašine dolazile uzalud. Tako je bilo u Gornjem Matejevcu. Slavica Petrović, koja živi sama, i kojoj je, zbog atmosferske kanalizacije kuća puna vlage i vode, tražila je pomoć od Direkcije da se asfaltom nalije bar onaj deo odakle se voda sliva u njenu kuću. Tada su je i komšije podržale, ali se neko ipak kasnije predomislio – traže da pre asfalta, ulicom prođe kanalizacija.
Građevinska sezona trebalo bi da traje narednih mesec i po dana. Do tada će, kažu u Direkciji za izgradnju grada,  sva započeta gradilišta biti završena, a svi planovi za ovu godinu biti ostvareni. Ostalo će morati da čeka novi plan i novu građevinsku sezonu.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.