Oblačenje sa stilom: Ležerna i trendi muška garderoba u toku letnje sezone

Izvor: NisCafe.com, 17.Maj.2021, 14:10

Oblačenje sa stilom: Ležerna i trendi muška garderoba u toku letnje sezone

Leto 2021. godine će muškom delu populacije definitivno dozvoliti poigravanje odevnim kombinacijama, eksperimentisanje bojama i uklapanje različitih stilova. Pogledajmo kakva će modna rešenja u toku predstojećih toplih meseci biti ponuđena pripadnicima snažnijeg pola i koji komadi će se najbolje uklopiti u letnji garderober svakog modernog muškarca.
Sportski komadi: Funkcionalne i retro kombinacije U domenu sportske garderobe, koju aktuelni street style trendovi stavljaju u fokus, >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << dolazi do buđenja minulih trendova, odnosno negovanja stila osamdesetih i devedesetih godina. Retro trenerke u različitim bojama, koje se mogu kretati od blagih i bledih do upadljivijih nijansi, predstavljaju prolećni hit, a u toku letnjih meseci se gornji delovi mogu uspešno kombinovati sa bermudama od teksasa ili ih mogu upotpuniti moderni muški šorcevi. Funkcionalnost odeće je postavljena kao imperativ u toku protekle sezone, a ove godine dodatno dobija na značaju, te su sportski komadi nepogrešiv izbor u ležernim varijantama.
Majice sa printom: Lična nota i razbijanje monotonije Još jedan trend koji svoju popularnost duguje kraju prošlog veka, a ove sezone iznova ulazi na modnu scenu na velika vrata, jesu majice sa printom. Kada su majice u pitanju, ove sezone je sve dozvoljeno. U pogledu boja, predrasude su potpuno izbrisane, a izbor printova je više no širok. Uključujući majicu sa printom u svoje garderobere, muškarci će ove sezone uspešno doprinositi personalizovanju svojih outfit-a, a mogu ih uklapati sa casual odećom ili njima razbiti monotoniju formalnih kombinacija.
Neutralni tonovi: Beli detalji i nude nijanse Nasuprot bogatstvu boja koje donosi buđenje trendova osamdesetih i devedesetih godina, ova sezona nudi i neutralne tonove i time pokazuje da je spremna da odgovori na najrazličitije modne potrebe i stilove. Muškarci koji su skloniji svedenijim odabirima mogu kombinovati nude nijanse ili zagasite neutralne tonove sa dodatkom belih detalja, koji će imati u tom slučaju pop-up efekat. Pojedini komadi bele boje se dobro uklapaju u formalne kombinacije, ali ih naročito cenimo u ležernijim varijantama u vidu belih jednostavnih majica. Prirodni materijali će odlično odgovoriti na zahteve vrelih letnjih dana i dozvoliti koži da diše, a suptilne boje će sjajno ići sa njima pod ruku, istovremeno čineći takav modni izbor ujedno ležernim i elegantnim.
Polo majice: Komfor i prefinjenost Polo majice su uvek bile pametan ležerni komad odeće, budući da su zaista svestrane i mogu da odgovore na svaku priliku. Muškarci koji vole da zadrže dozu otmenosti i u casual varijantama svakako treba da uključe nekoliko polo majica u svoj garderober. Ovaj odevni predmet je evergreen i ne čini se da će se to promeniti. Bela polo majica može sjajno funkcionisati sa svetlim tankim pantalonama i zaokružiti all white fancy izgled, a prozračna polo majica sa printom će savršeno odgovoriti na vaše modne potrebe u toku toplih meseci u kombinaciji sa šorcem ili bermudama.
Teksas i safari: Letnje jakne i košulje Na prvom mestu važno je potvrditi prisutnost teksasa i u toku letnjih meseci. Zapravo neovisno o periodu godine, dobre farmerke su komad koji je gotovo neophodan u okviru svakog garderobera. S druge strane, ono što bi moglo da se izdvoji kao specifično za ovu letnju sezonu su teksas košulje. Ovo svakako nije novi trend, ali je iznova popularan i može biti sjajno rešenje uz bermude u toku toplih letnjih dana. Za letnje večeri i malo hladnije letnje dane, rešenje je teksas jakna, ali rame uz rame sa njom stoje i safari jakne. Safari trend je postao hit kako u muškoj tako i u ženskoj modi ove godine i može se uspešno kombinovati sa različitim stilovima.
Jedinstvo funkcionalnosti i elegancije je u toku poslednjih nekoliko sezona dominantan zahtev kada je moda u pitanju. S druge strane, reaktuelizovanje trendova s kraja prošlog veka doprinosi dinamičnom karakteru modne scene u toku prethodne i tekuće sezone i samim time širini izbora koji se nalazi pred modernim muškarcem, koji pre svega neguje ležeran stil. Većina it-komada koji ovog leta obeležavaju mušku modu su međusobno kompatibilni. Obrazujte okvirnu sliku stila koji želite da postignete i uzmite u obzir sopstveni osećaj za lepo, kao i zahteve vašeg životnog stila, te ćete sigurno ovog leta prošetati neke zaista sjajne kombinacije.
The post Oblačenje sa stilom: Ležerna i trendi muška garderoba u toku letnje sezone first appeared on NisCafe.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.