Objekti niškog Muzeja od aprila imaće novo radno vreme

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2023, 09:29

Objekti niškog Muzeja od aprila imaće novo radno vreme

Počevši od subote, 1. aprila, radno vreme objekata niškog Narodnog muzeja biće promenjeno, dok će u Galeriji Sinagoga radno vreme biti promenjeno od utorka, 4. aprila kada bude bila otvorena izložba Darivaocima u čast.

Kako su najavili iz niškog Muzeja Arheološko nalazište Medijana od utorka do petka biće otvoreno za posetioce od 9 do 16 sati, a vikendom od 9 do 15 sati, dok će poslednji ulaz biti omogućen pola sata pre kraja radnog vremena. Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Narodnog muzeja napominju da će besplatan ulaz biti, kao i do sada, svakog prvog četvrtka u mesecu.

Ćele-Kula i "Književno-memorijalna postavka Sremac/Miljković” ostaju sa istim radnim vremenom. Posetioci će Ćele-Kulu moći da posete od utorka do nedelje od 9 do 19 sati, dok će od utorka do petka od 10 do 17 sati, odnosno vikendom od 10 do 15 sati moći da posete Spomen-sobu "Sremac/Miljković". Poslednji ulaz na oba lokaliteta biće moguć 15 minuta pre kraja radnog vremena - kažu iz Narodnog muzeja.

Arheološku salu i stalnu postavku “Arheološko blago Niša od Neolita do Srednjeg veka”, zainteresovani moći će da vide radnim danima od 10 do 17 sati, kao i vikendom od 10 do 15 sati, dok će Logor “12. februar”, kažu iz Muzeja, građani moći da vide od 9 do 17 sati, kao i vikendom od 9 do 15 sati.

Galerija Sinagoga od 4. Aprila, kako kažu iz niškog Narodnog muzeja, biće dostupna u periodu od 10 do 17 sati i vikendom od 10 do 15 sati.

Svi objekti, ponedeljkom, biće zatvoreni za posetioce.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.