Obili i pokrali Upravu za finansije

Izvor: Kurir, 08.Jan.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obili i pokrali Upravu za finansije

Pljačkaši su iz Uprave za finansije grada Niša pokrali računare vredne 60.000 dinara

NIŠ - Prostorije Uprave za finansije Skupštine grada Niša obijene su i ukradena je tehnička roba vredna oko 60.000 dinara, rekla je portparol Policijske uprave u Nišu Lidija Pavlović.

Iz prostorija uprave odneti su kompjuteri, navela je Pavlovićeva i dodala da je uviđaj obavljen u prepodnevnim satima, ali nije mogla da precizira kad je tačno obijena prostorija.

Policija nije saopštila druge detalje, ali se pretpostavlja da su prostorije obijene tokom praznika.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Niš: Obijena Uprava za finansije

Izvor: B92, 08.Jan.2013

Niš -- Prostorije Uprave za finansije Skupštine grada Niša obijene su i ukradena je tehnička roba vredna oko 60.000 dinara...Iz prostorija uprave odneti su kompjuteri, navela je Tanjugu portparolka Policijske uprave u Nišu Lidija Pavlović i dodala da je uviđaj obavljen u prepodnevnim satima, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.