O trendovima u tehnologiji na konferenciji u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O trendovima u tehnologiji na konferenciji u Nišu

Razvoj mobilnih aplikacija i računarska bezbednost teme su osme konferencije o informacionim tehnologijama Technology ’n’ Trends (T’n’T) koja se 4. i 5. aprila održava u Startap centru Elektronskog fakulteta u Nišu.

Kako kažu organizatori konferencije iz Studentskog inovacionog centra Elektronskog fakulteta u Nišu (SICEF), ideja konferencije je da se studenti upoznaju sa dve aktuelne tehnologije, koja su u današnjem vremenu dobro plaćene i čiji su stručnjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << veoma traženi.

Konferencija je organizovana kao serija predavanja i radionica o aktuelnim temama u oblasti tehnike, tokom kojih de kompanije učesnice, lideri modernih tehnologija, predstaviti svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave. Sva predavanja su otvorena za sve zainteresovane i besplatna su - kažu u SICEF-u.

Predavanja će 4. aprila trajati od 14 do 18, a 5. od 15 do 18 sati, a detaljan program može se videti na sajtu www.tnt.sicef.info.

Iz organizacije SICEF kažu da im je cilj da se ovakvim događajima na kojima predavanja drže predstavnici kompanija, dodatno obrazuju studenti, približavaju se kompanijama i na taj način stvara i jača mreža kvalitetnih i ambicioznih ljudi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.