O izazovima mentalnog zdravlja sa kojima se susreću mladi na okruglom stolu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2024, 17:38

O izazovima mentalnog zdravlja sa kojima se susreću mladi na okruglom stolu u Nišu

Okrugli sto o izazovima, mogućnostima, prilikama i podršci mentalnom zdravlju mladih u Nišu, biće održan u petak, 15. marta od 13 sati u Media i reform centru. Organizator je Džedajski pokret.
Iz Pokreta napominju da su potrebni zajednički napori omladinskih organizacija i nastavak procesa unapređivanja kapacitete Grada Niša u oblasti mentalnog zdravlja.
Na okruglom stolu govoriće načelnik Centra za promociju zdravlja Instituta za javno zdravlje Niš Čedomir Šargić, predsednica Društva za kognitivno-bihejvioralnu teoriju i praksu Ivana Vračkić, kao i predsednik Džedajskog pokreta Miloš Antić. Moderator će biti psiholog Ivan Topalović.
Prema definiciji Svetske zdravstvene...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.