Novogodišnji koncert akademskog hora SKC-a  u holu Univerziteta

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji koncert akademskog hora SKC-a u holu Univerziteta

Putovanje kroz vreme, različite zemlje i kulture, kao i oživljavanje srpske kulture i tradicije, kako najavljuju u Studentskom kulturnom centru, doživeće oni koji odluče da sredu, 26. decembra uveče, provedu u holu niškog Univerziteta, na Novogodišnjem koncertu akademskog hora SKC-a.

Pod dirigentskom palicom Ivane Mirović i Zorana Stanisavljevića nastupiće Akademski hor, solisti Mina Milisavljević, Isidora Baćević i Marko Milisavljević, Ženski akademski hor SKC Niš, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Art family trio, vokalna grupa Niške devojke i Dejana Radanović na harmonici.

Publika će moći da čuje na klaviru Ingrid Janković, Nikolu Cvetkovića, Anđelu Stanković, Ivanu Babović i Milana Jovanovića, Marka Kandića na gitari i Olivera Nikolića na udaraljkama.

Kao i svake godine Univerzitet u Nišu i Studentski kulturni centar Niš žele da ljubiteljima muzike prirede praznični koncert, u svečanoj atmosferi i da tako, na najbolji mogući način, zajedno ispratimo staru godinu. Pesmom ćemo putovati kroz vreme, obići ćemo brojne zemlje i kulture, a kroz muziku ćemo oživeti i našu kulturu i tradiciju - kažu u SKC-u.

Početak koncerta zakazan je za 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Tradicionalni novogodišnji koncert Akademskog hora SKC-a

Izvor: RadioCity.rs, 26.Dec.2018, 01:56

Kako naglašavaju organizatori ovog značajnog kulturnog događaja,  Univerzitet u Nišu i Studentski kulturni centar Niš želja im je da ljubiteljima muzike prirede praznični koncert, u svečanoj atmosferi i da tako, kao najbolji kraj odlazeće godine.. "Pesmom ćemo putovati kroz vreme, obići...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.