Novogodišnji bazar i radionice za najmlađe u kući Julijana Djupona

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2022, 11:13

Novogodišnji bazar i radionice za najmlađe u kući Julijana Djupona

Novogodišnji dečiji bazar biće organizovan u subutu, 10. decembra, u 12 sati u kući Julijana Djupona u Nišu. Iz organizacije najavljuju pretpraznično druženje sa improvizovanim izložbenim prostorom i radionicom.

Jedan od organizatora Zorana Janić, koja će voditi radionice rekla je da su za najmlađe pripremili materijale i rekvizite kako bi zajednički uspeli da naprave poklone, idealne za praznične kupovine.

Jedno pretpraznično okupljanje i veseli događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u kući Julijana Djupona uz muziku, prijatno druženje i dobro raspoloženje. Moj zadatak na radionici biće da napravimo novogodišnje dekore od papira. Milena Anđelković i Marija Stojiljković radiće izradu čestitki sa decom. Handmade bazar prikazaće nam lokalne kreativne proizvođače, koji će biti idealni za prazničnu kupovinu jedinstvenih poklona - rekla je Zorana Janić.

Ana Ristić koja je takođe jedan od organizatora, rekla je da su pored izrade i dekoracije novogodišnjih ukrasa i čestitki, pripremili i izložbeni deo na kojem će predstaviti i ručno napravljene brendove dečije odeće.

U ponudi ćemo imati izradu leptir mašnica i tregera, ukrasnih kutija sa osvetljenjem, keramičkih ukrasa, ali i kožnog nakita. Imaćemo i izložbeni deo gde ćemo predstaviti neke naše brendove dečije odeće - rekla je Ana Ristić.

Bazar i radionice u kući Julijana Djupona biće konciparani, kako su Zorana i Ana rekle, kao događaj “drugari za najmlađe drugare” ali i sve one koji se tako osećaju, kako bi širili razumevanje i kolektivno dobro.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.