Novi protest Srbija protiv nasilja bez šetnje u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Sep.2023, 15:09

Novi protest "Srbija protiv nasilja" bez šetnje u Nišu

I ovog petka od 19 sati, Nišlije će se okupiti ispred Gradske kuće na još jednom "Protestu protiv nasilja" koji će ovoga puta proći bez protestne šetnje.

Jedan od orgaizatora, Slaviša Dinići iz "Zajedno - Moramo" kaže da će se protest još jednom baviti i lokalnim problema te da će biti reči o navodonom useljavanju migranata u nekadašnju Bolnicu za plućne bolesti, što se našlo u žiži niške javnosti.

Napominje da će govornici govoriti o Direkciji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za javni prevoz, kao i o drugim aktuelnostima, a Nišlije poziva da se odazovu na skup.

Inače, ovo će biti 15. protest "Srbija protiv nasilja" koji se širom zemlje održavaju nakon dva tragična događaja u beogradskoj školi i mladenovačkom selu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.