Novi mobilijar pored Nišave

Izvor: RadioCity.rs, 12.Feb.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi mobilijar pored Nišave

Novouređenom parku sa venjacima za odmor, u susret proleću obradovali su se naši najmlađi sugrađani, ali i oni stariji kojima prija šetnja pored reke.
„Sviđa mi se tobogan, a vrteo sam se i na vrtešci. Sigurno ću često da se igram ovde sa svojom sestrom“, rekao je dečak iz parka.

I naši stariji sugrađani koji ovde dovode svoje unuke da se igraju smatraju da je potrebno što više ovako uređenih parkića u gradu, ali moramo svi da se potrudimo da ostanu očuvani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << /> „Ovo je jedinstven prostor u gradu jer je pored reke, u parku, i prikladan je deci. Bitno je sagraditi, ali treba sačuvati i održavati ovo da bi bilo uredno“, kaže naša sugrađanka.

Predsednik GO Medijana je istakao da je na području ove opštine ulice i trgove trebalo oplemeniti i omogućiti građanima da se što prijatnije osećaju u ovom okruženju.
„Pošto tradicionalno posvećujemo veliku pažnju najmlađim građanima rešili smo da za njih napravimo dečija igrališta, igraonice ili mobilijare, uredimo parkove, popravimo klupe i postavimo nove“, rekao je za City radio Predsednik Opštine Medijana Zoran Stojanović.

Za novi mobilijar pored Nišave, i još 10 sličnih u užem i širem centru Niša Opština Medijana je iz svog budžeta izdvojila preko 10 miliona dinara.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.