Novi i unapređeniji RSS feed

Izvor: Clubbing.rs, 06.Feb.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi i unapređeniji RSS feed

Poštovane kolege, prijatelji, slučajni prolaznici i posetioci,

Želeo bih sve da Vas obavestim da ste od sada u mogućnosti da nas pratite i preko RSS-a koji smo unapredili. Na taj način ste u mogućnosti ostati u toku sa svim dešavanjima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i celoj Srbiji, ali i Balkanu... na mnogo lakši način.
 
Clubbing.rs će nastaviti da Vas redovno izveštava na polju muzičke scene Srbije i celog Balkana naravno, mada će biti mnogo više autoskih tekstova u bliskoj budućnosti nego što je to bio slučaj do sada.

Otvorili smo nekoliko novih kategorija, koji su direktno povezani sa clubbingom, a to su Gadgets, Putovanja, Film, Izveštaji, Najave dešavanja... Naravno od skoro u mogućnosti ste pratiti i Video sekciju na vašem omiljenom clubbing portalu, pored već postojeće galerije slika.


Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.