Novi autobus već na niškim ulicama. Putnici prijatno iznenađeni

Izvor: NiskeVesti.rs, 14.Okt.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi autobus već na niškim ulicama. Putnici prijatno iznenađeni

Novi autobus, poklon Grada Beograda Nišu, već saobraća niškim ulicama. Igarbusov autobus uveliko vozi putnike na kružnoj liniji 34.

 
Obećanje dato premijeru Srbije Aleksandru Vučiću da će već od danas koristiti Direkcija za javni prevoz grada Niša je ispunjeno, pa ovaj moderni autobus već prevozi putnike na kružnoj liniji 34.
"Iznenađen sam, jer nisam očekivao ovaj autobus. Često koristim ovu liniju, a navikao sam na one druge, stare autobuse" >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << , kaže jedan od putnika Milivoje Ilić.

Druga naša sugrađanka Vukica Nedeljković ističe da je ovaj autobus daleko udobniji.
"U ovako udobnom autobusu se još uvek nisam vozila. Hvala premijeru Vučiću što se setio Grada Niša i rešio da nam pomogne", kaže ona.

Zamenik direktora Direkcije za javni prevoz Niša Nenad Stanković obišao je putnike na ovoj liniji.
"Obećali smo da ćemo još danas početi da koristimo ovaj moderan autobus i to obećanje smo ispunili, a posebno smo zadovoljni što će putnici imati veću udobnost prilikom vožnje", rekao je Stanković.

Reč je o niskopodnom Ikarbus autobusu, koji je izrađen u saradnji sa Mercedesom. Radi se o autobusu najnovije generacije koji ima “wi-fi”, klimu, brojače putnika, sigurnosne kamere.
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.