Novi “Predator” u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 06.Sep.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi “Predator” u niškim bioskopima

Lovci svemira su jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre u najnovijem filmu Predator: Evolucija i kao takvi će se prikazati publici od srede, 12. septembra u niškim bioskopima "Cineplexx" i "Vilin grad". Noviteti su još i biografsko ostvarenje Zvezde ne umiru u Liverpulu, kao i animirani film Ringe, ringe raja.

Novi Predator počinje kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, a samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase.

U filmu, čija se radnja odvija u 2018. godini, bivši vojnik oružanih snaga i pripadnik specijalnih jedinica, Kvin, na plaćeničkoj misiji u Meksiku nailazi na misterioznog vanzemaljca. Kvin mu krade elektronske sprave i šalje ih u SAD na analizu, gde njegov sin Rori otkriva da samo vanzemaljski jezik može da ih kontroliše - kažu u "Cineplexx"-u.

Počev od četvrtka, 6. septembra repertoari niških bioskopa biće bogatiji za još jedan animirani film. Ringe ringe raja govori o dva mala izgubljena pačeta, koja budu odvojena od svog jata. U "Vilinom gradu" publika će moći da pogleda i biografsku dramu o Gloriji Grejem. Sa pačićima je i Peng, guska koja bi radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom selidbe u toplije krajeve; foto: print screen/Youtube

Od kraja 40-ih do kraja 50-ih godina prošlog veka, starleta Glorija Grejem je obasjavala ekrane u Holivudu kao jedna od najpoznatijih glumica, osvojivši čak i Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu Grad iluzija - navode u "Vilinom gradu".

Kompletne repertoare bioskopa možete pogledati na sajtovima "Cineplexx" i "Vilin grad".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.