Novi Forma ideale salon u Roda centru (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 24.Okt.2015, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Forma ideale salon u Roda centru (VIDEO)

Drugi salon najvećeg srpskog proizvođača nameštaja i lidera u industriji nameštaja u jugoistoćnoj Evropi, Forma ideale, otvoren je u Roda centru u Nišu. U novom izložbenom prostoru posetioce očekuju akcijski popusti do 50 odsto, kao i sniženje od 20 odsto na kompletan asortiman koji nije na akciji.
Novi salon Forma Ideale koji se nalazi u Roda Centru na drugom spratu nudi kompletan asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja kao i dekoracije.
S obzirom na to da Forma >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Ideale ove godine slavi 20 godina postojanja potrošači mogu ostvariti brojne povoljnosti uz snizenja koja će važiti do kraja godine.
Osim popusta od 20 do 50 odsto kupci mogu iskoristiti još neke povoljnosti, kao što su odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane. Inače novi salon Forma Ideale u Roda centru otvoren je za sve posetioce radnim danima kao i subotom od 9 do 21 sat a nedeljom od 9 do 18 sati.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.