Northern Revival i Good Ol Bastards nastupaju u niškom Ei letnjem klubu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2022, 10:10

Northern Revival i Good Ol' Bastards nastupaju u niškom Ei letnjem klubu

U klubu koji je otvoren kako bi se alternativnim bendovima pružio prostor i prilika da se prikažu, ove subote u ponedeljak, 20. avgusta od 21 sat nastupiće Northern Revival i knjaževački bend Good Ol' Bastards, a ulaz će se naplaćivati kao donacija u iznosu od 300 dinara.

Subotnje veče u "Ei letnjem klubu" otvoriće Northern Revival koji je godinama unazad jedan od najaktivnijih domaćih reprezenata na stoner sceni.

Nastupali su širom regiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << međutim, naš grad nisu često posećivali. Idealan je trenutak za njihov nastup jer su upravo objavili singl "The Voice of Change" kao najavu za novi album "Modification" koji septembra izlazi za hrvatski Geenger Records - navode organizatori.

Iste večeri, nešto kasnije, nastupiće i knjaževački bend Good Ol' Bastards, koji su po mišljenju organizatora, brojnim koncertima u Nišu zaslužili status lokalnog benda.

Umesto karata, zainteresovani će moći da doniraju 300 dinara, čime se podržavaju muzičari i organizacija budućih koncerata u "Ei letnjem klubu".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Northern Revival i Good Ol’ Bastards večeras u Ei Letnjem Klubu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Avg.2022, 09:54

Stoner bendovi Northern Revival i Good Ol’ Bastards večeras nastupaju u Ei Letnjem Klubu Niš. Northern Revival je godinama unazad najaktivniji domaći reprezent na stoner sceni. Nastupali su širom regiona, međutim, naš grad nisu često posećivali. Idealan je trenutak za njihov nastup jer su upravo...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.