Nonić glumio naplatnu rampu i dočekivao odbornike niške Skupštine

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nonić glumio naplatnu rampu i dočekivao odbornike niške Skupštine

Zbog problema oko naplatnih rampi, koje još nisu ni otvorene a već im se pripisuju gužve u saobraćaju u centru Niša, odbornik Niške inicijative Srđan Nonić jutros je glumeći rampu dočekivao svoje kolege koji su dolazili na sednicu niške Skupštine. Kaže da je gradonačelniku Darku Bulatoviću tražio i "besplatnu" karticu za prolaz oko grada koju bi trebalo da dobiju Nišlije.

Nonić je ispred sale niške Skupštine, pred početak zasedanja, odbornike dočeo prerušen >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u "SNS naplatnu rampu". Kaže da je svoje kolege pitao da li imaju da plate, tražio im je sitan novac za putarinu, a pitao ih je i da li imaju "besplatnu" kartu za prolaz. Hteo je da oteža ulaz odbornicima, kao što će oni život građanima zbog rampi; foto: Niška inicijativa

Gradonačelniče, šta je bilo, nemate besplatnu karticu? Je l ima neko besplatnu karticu, pokažite mi karticu? To sam ih pitao i svi su negodovali, samo su se pojedini iz opozicije nasmejali, pozdravili akciju, ali su me ostali mrko gledali - prepričava Nonić akciju.

Da pred sednicu glumi naplatnu rampu Nonić se, kako kaže, odlučio zbog fijaska oko naplatnih rampi. S obzirom na to da su odbornici mahom ti koji glasaju i anestezirani su od realnosti, ističe odbornik, odlučio je da im oteža ulazak u salu Skupštine, kao što će oni otežati život građanima.

Hteo sam da im malo prenesem realnost od običnih građana - dodaje Nonić.

Podsetimo, nove naplatne rampe oko Niša trebalo je da budu otvorene od novembra, potom je to pomereno za decembar, ali s obzirom na to da još nisu završene Putevi Srbije su otvaranje odložili do daljeg.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.