“Noć straha” u bioskopu “Vilin grad”

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2016, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Noć straha” u bioskopu “Vilin grad”

U sredu 20. aprila od 22 sata ljubitelji horora će u niškom bioskopu “Vilin grad” moći premijerno da pogledaju film “Pre buđenja”.

Ovo ostvarenje je predstojeći američki horor-triler u režiji Majka Flenagana, koji je uradio scenario zajedno sa Džefon Haurdom. Kejt Bosvort i Tomas Džejn tumače roditelje koji pokušavaju da nastave posle smrti svog deteta i zato odlučuju da usvoje osmogodišnjaka Kodija.

Oni ne znaju da se Kodi plaši da zaspi, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ubrzo saznali pravi razlog: Kodijevi snovi se manifestuju u stvarnosti dok spava. U jednom trenutku osete neverovatnu moć Kodijeve mašte, a već u sledećem zastrašujuću prirodu njegovih noćnih strahova - navodi se u sinopsisu.

Kako kažu organizatori, uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci će dobiti i energetsko piće.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.