“Noć srpskog filma” u subotu u NKC-u

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jun.2022, 19:12

“Noć srpskog filma” u subotu u NKC-u

Filmove Toma, Nečista krv i Južni vetar 2 niška publika moći će da pogleda u Velikoj sali Niškog kulturnog centra u subotu, 4. juna, u okviru manifestacije “Noć srpskog filma”.

Organizatori kažu da su to tri najgledanija ostvarenja u prethodnoj bioskopskoj sezoni i da su dobila podršku na konkursima Filmskog centra Srbije.

Najpre će, od 17 sati, biti prikazan film Nečista krv režisera Milutina Petrovića. Projekcija filma >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Toma Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca zakazana je za 19 sati, dok će Južni vetar 2, koji je režirao Miloš Avramović, na platnu biti od 21:30.

Manifestacija se obeležava i u drugim gradovima u Srbiji, pa će ta tri filma da budu prikazana u više od 40 kulturnih centara i bioskopa.

Cena karte je 100 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U okviru manifestacije „Noć srpskog filma” Borani će moći da pogledaju domaće bioskopske hitove

Izvor: Bor030.net, 02.Jun.2022

U bioskopu „Zvezda” u Boru će se podovom manifestacije „Noć srpskog filma”, u subotu, 4. juna prikazivatu domaći bioskopski hitovi „Nečista krv”, „Toma” i „Južni vetar 2: Ubrzanje”. „Noć srpskog filma” je jednodnevna manifestacija koju organizuje Mreža kinoprikazivača...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.