Noć istraživača večeras u holu Elektronskog fakulteta

Izvor: RadioCity.rs, 26.Sep.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć istraživača večeras u holu Elektronskog fakulteta

Postavke koje su bile planirane u Tvrđavi, na Trgu kralja Milana i u Obrenovićevoj ulici premeštaju se u hol Elektronskog fakulteta, a vreme održavanja ostaje nepromenjeno od 17 sati do ponoći.
U noći istraživača nas očekuju brojni programi i postavke iz različitih oblasti, kao što su matematika, elektronika, robotika, ekologija, umetnost i druge.
Neke od njih su "Mališani-velikani", "Evropsko ćoše – lekcije 'Marije Kiri'", "Rasti uz naučne strasti", "Bioskop Mikroskop", >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << "Recept za zaljubljivanje", "Sastanak na brzaka" i "Naučno-istraživačka bina".
Planirano je i da od 17 do 20 sati Naučni kombi ode do Sićeva u posetu Osnovnoj školi "Dušan Tasković Srećko" i donese sa sobom nezaboravnu istraživačku avanturu. U Noći istraživača biće prisutni brojni naučnici a očekuju se i posetioci različitih generacija.
Organizatori niške Noći istraživača su Elektronski fakultet, Gimnazija "Svetozar Marković", Prirodno-matematički fakultet i Francuski institut.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.