Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Maj.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijki nađen leš bebe u ćeliji KPZ Požarevac

Telo mrtve bebe pronađeno je preksinoć oko 20 sati ispod kreveta osuđenice Z.S. (38) koja je prethodno pokušala da se ubije brijačem.

- Osuđenica je prekjuče u ćeliji zatečena sa posekotinama po vratu, zbog čega je odmah prebačena u Opštu bolnicu u Požarevcu - kažu u Ministarstvu pravde.
Ostatak teksta pročitajte na Blic.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U ZATVORU U POŽAREVCU Osuđenice kriju odakle mrtva beba pod krevetom u ćeliji

Izvor: Blic, 27.Maj.2016

Telo mrtve bebe nađeno je u sredu oko 20 sati u ćeliji KPZ Požarevac, ispod kreveta osuđenice Z. S. (38), koja je prethodno pokušala da se ubije...Zatvorenica je pokušala da izvrši samoubistvo brijačem tako što je sebe isekla po vratu...- Stražari su reagovali i zatvorenica je u svesnom stanju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.