Nišlije se žale na fasade Vatrogasnog doma i osnovne škole

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2023, 16:01

Nišlije se žale na fasade Vatrogasnog doma i osnovne škole

Izgled pojedinih niških škola i javnih ustanova za građane koji su kontaktirali redakciju Južnih vesti predstavlja problem bezbednosti, ali i estetike. Nišlije naročito upozoravaju na izgled zgrada Vatrogasnog doma i Osnovne škole “Vožd Karađorđe”.

Nišlija upozorava da je fasada zgrade škole u izuzetno lošem stanju i da potencijalno može predstavljati opasnost po učenike koji pohađaju školu “Vožd Karađorđe”.

Kao nekadašnji učenik ove >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << škole smatram da je ovo neviđena sramota. Fasada izgleda katastrofalno, a leksan ploče se nalaze na otvorima, a ne na prozorima - kaže Nišlija.

Njegov sugrađanin ističe da je izgled te osnovne škole odraz celokupnog stanja u Nišu.

Ako ovako izgleda škola koja se nalazi u centru grada, mogu da zamislim kako izgledaju ostale škole koje Nišlije nemaju toliko često prilike da vide. Osim toga, grad nikada nije bio ovoliko iskopan i prljav, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će se to odraziti i na škole - istakao je Nišlija.

Prijave komunalnih problema moguće su preko aplikacije "Južnih vesti" "Prijavi problem" foto: Čitalac Građani su se takođe žalili na izgled zgrade Vatrogasnog doma i rekli da bi ljudima koji obavljaju važan posao i izlažu se opasnosti trebalo obezbediti sve uslove, među kojima ističu i prostorije u kojima rade. Nišlije tvrde da grad odavno nije bio ovoliko zapušten; foto: Čitalac

Stvarno je žalosno što nema para za fasadu Vatrogasnog doma u Nišu, dok novca ima za neke stadione i prenose engleske fudbalske lige - kažu Nišlije.

Sve komunalne probleme možete prijaviti preko aplikacije “Prijavi problem” Južnih vesti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.