Nišlije otvaraju revanš mečeve plej-ofa i plej-auta Prve futsal lige

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije otvaraju revanš mečeve plej-ofa i plej-auta Prve futsal lige

Hoće li Kalči poći za rukom da napravi iznenađenje i nađe se među četiri najbolje ekipe u Srbiji, kao i hoće li se još jedan niški tim Vinter sport naći sledeće sezone u najjačem domaćem šampionatu u futsalu, znaće se nakon duela ove dve ekipe u gostima, u plej-ofu i plej-autu, a oba su zakazana za petak, 11. maj od 18:30.

Kalča ulazi u revanš meč u Novom Pazaru sa solidnom i neočekivanom zalihom od 3 gola prednosti. Prvi meč u hali “Čair” >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << završen je sa 7:4 u korist niškog tima, iako je Novi Pazar važio za favorita u tom meču.

Ako Nišlije izađu kao pobednici iz četvrtfinalnog okršaja, plasiraće se među najbolje četiri ekipe u zemlji, a prepreka do finala biće im Nova Pazova.

Što se tiče plej-auta, Vinter sport putuje u Beograd, gde protiv ekipe Samo pravo brani prednost od dva gola iz prvog meča. Utakmica u Nišu završena je sa 4:2, a ako Vinter sport pobedi, nakon pauze od 3 godine sledeće sezone će ponovo zaigrati u Prvoj ligi Srbije.

Inače, u plaj-autu se takmiče još dva tima sa juga Srbije, ali jedan protiv drugog - Vranje i Pirot. Oni će igrati u nedelju, 13. maja u Pirotu, a domaćin će imati veoma težak zadatak - da sustigne i prestigne velikih 5:0, rezultat kojim je Vranje pobedilo kod kuće. Pobednik ovog dvomeča takođe će se sledeće sezone takmičiti u Prvoj ligi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.