Nišlije kojima je “pauk” odneo automobile mogu da plate i preuzmu ih ili će završiti na reciklaži

Izvor: JužneVesti.com, 08.Dec.2022, 21:01

Nišlije kojima je “pauk” odneo automobile mogu da plate i preuzmu ih ili će završiti na reciklaži

Vlasnici vozila koja je odneo “pauk” i koja se nalaze na depou niškog JKP Parking servis mogu da plate troškove i preuzmu ih do ponedeljka, 19. decembra. Iz tog preduzeća kažu da će ona vozila po koja do tada niko ne dođe poslati na reciklažu.

Kako navode, na depou, koji se nalazi na Bulevaru cara Konstantina, čuvaju vozila najviše 120 dana. Nakon toga, mogu da ih prodaju.

JKP Parking servis stiče pravo da u cilju namirenja svih dospelih troškova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u skladu sa Odlukom o postupanju sa prinudno uklonjenim vozilima, stvarima i drugim predmetima (Službeni list grada Niša br. 17 od 27. februara 2020. godine) vozila preda na reciklažu - saopštavaju iz Parking servisa.

Dodatne informacije građani mogu dobiti od Službe za transport, pozivom na broj 018/217-111 ili lično, na depou, svakim radnim danom i subotom od 7 do 20 sati, kao i nedeljom od 7 do 13 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.