Nišlijama prezentovane ideje za samostalni biznis

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijama prezentovane ideje za samostalni biznis

Oko 200 preduzetničkih predloga i ideja predstavljeno je na Sajmu preduzetništva u Nišu, koji je prvi takav organizovan u Srbiji.

Zainteresovane Nišlije su išle od štanda do štanda, slušale ideje i predloge, a dobile su i besplatne savete o tome šta je sve potrebno za pokretanje biznisa, kako mogu da smanje rizik, kolika su neophodna početna sredstva i kako da analiziraju tržište.

Veoma smo ponosni što možemo da pružimo podršku i ovom programu u njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nastojanju da poveća broj zaposlenih podizanjem preduzetničkog duha u Srbiji i podržavajući one koji se hrabro odluče da pokrenu sopstveni biznis. Nadamo se da će ovi sajmovi preduzetništva pružiti motivaciju i inspiraciju ljudima koji su nedavno ostali bez posla i pomoći im da prepoznaju prilike da pokrenu sopstveni biznis - rekla je Laura Pavlović, direktorka kancelarije za demokratski i ekonomski razvoj USAID.

Ovim sajmom želimo da ukažemo učesnicima na to da za pokretanje sopstvenog biznisa nije potreban ogroman novac, kako se to često misli, već je moguće pokrenuti biznis i sa nekoliko hiljada evra - kazala je je izvršna direktorka SAM Jelena Bulatović.

Više informacija o pokretanju sopstvenog biznisa svi zainteresovani mogu da nađu na sajtu www.novipocetak.rs, a nakon Niša isti sajmovi biće organizovani u Kruševcu i Subotici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.