Nišlija uhapšen zbog prebijanja dvojice muškaraca, policija traga za još četvoricom

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2023, 11:54

Nišlija uhapšen zbog prebijanja dvojice muškaraca, policija traga za još četvoricom

Zbog sumnje da je noćas jednom kafiću u centru Niša više puta po glavi i telu udario 47-godišnjeg muškarca, a zatim ispred kafića teško povredio i njegovog 45-godišnjeg brata, policija je uhapsila 53-godišnjeg muškarca.

Iz policije sumnjaju da su pored A. I. u tuči učestvovala još četvorica muškaraca za kojima se još traga.

A. I. su se prilikom napada na dvojicu muškaraca pridružili i muškarci starosti 35, 43, 31 i 30 godina za kojima policija intenzivno traga - saopštavaju iz policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN NASILNIK IZ NIŠA Jednog brata pretukao, drugog teško povredio, policija traga za četvoricom saučesnika

Izvor: Blic, 01.Apr.2023

Pripadnici kriminalističke policije u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. I. (53) zbog sumnje da je pretukao dvojicu muškaraca od kojih je jednom od njih naneo teške telesne povrede.

Nastavak na Blic...

"ISTINA JE!" Sofija Milošević otkrila sve o HAPŠENJU njenog rođenog brata zbog INCIDENTA na rođendanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023

Manekenka je konačno potvrdila novinske natpise...Manekenka Sofija Milošević napokon je progovorila o tuči na proslavi njenog rođendana, deset dana nakon što je napravila žurku u jednom restoranu na Vračaru za članove porodice i prijatelje...Njen brat se tada potukao, a kako je utvrđeno,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.