Nišlija uhapšen zbog pljačke kladionice

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2024, 12:19

Nišlija uhapšen zbog pljačke kladionice

Zbog sumnje da je početkom marta u jednoj kladionici u Nišu uzeo kovertu sa novcem, a zatim i ključ kojim je otključao sef slot-mašine i iz njega uzeo sav novac, otuđivši ukupno oko 325.000 dinara, policija u Nišu je uhapsila 39-godišnjaka iz tog grada.
Prema podacima u policiji, uhapšen je K. M. za koga se sumnja da je izvršio krivično delo teška krađa.
On se sumnjiči da je početkom marta, u jednoj kladionici u Nišu, iz fioke pulta za kojim sede radnici uzeo kovertu sa novcem, a zatim i ključ kojim je otključao sef slot-mašine i iz njega uzeo sav novac, otuđivši ukupno oko 325.000 dinara, nakon čega je pobegao. Policija ga je operativnim radom identifikovala i uhapsila - navode u policiji....

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.